Haberler

Başarı Serisi Bursa’da Devam Etti

BurakCukurova_YBR2016

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 4.Yarışı olan ve bu yıl 41.si düzenlenen Yeşil Bursa Rallisinde 3 ekiple yer alan BC VISION MOTORSPORT ilk 4’te iki aracıyla yer alarak keyifli bir başarıya daha imza attı..

Punto Restaurant, Autoclub, Demorhome ve İbis Otel Sponsorluğunda 2016 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk dört Rallisini geriden bırakan BC Vision Motorsport, 23-24 Temmuz’da Bursa da yapılan sezonun dördüncü yarışı olan 41.Yeşil Bursa Rallisi’nde Sınıf 2 Kategorisinde R5 bir otomobil ile yarışan Burak Çukurova/Vedat Bostancı ikilisi ile Genel Klasman ve Sınıf 2 üçüncülüğü, Sınıf 3′de yarışan Ahmet Burkay/Bilge Ayan ikilisi ile Genel Klasman dördüncülüğü, Sınıf 3 ve 2 çeker birinciliği ile tamamladı. Uzun yıllardan sonar tekrar etaplara dönen Serkan Koparipek/Burak Akın ikilisi de yarışı başarıyla tamamladı.

23 Temmuz Cumartesi günü başlayan, 2016 Sezonunun dördüncü yarışı olan 41. Yeşil Bursa Rallisi toplamda 8 etaptan ve 109,80 kmsi özel etap olmak üzere, 438 kmden oluştu. BC Vision Motorsport Takım Direktörü Burak Çukurova, “Bursa Rallisin’de özellikle seyircinin yoğun ilgi göstermesi ile bizi çok keyiflendirdi. Tüm otomobillerimizle finiş görüp böyle iyi dereceler elde etmemiz bizi çok mutlu etti. Hem Türkiye Ralli Şampiyonası genel Klasmanında 2.’liğe çıkmamız hem Sınıf 3 kategorisinde Ahmet Burkay/Bilge Ayan ikilisiyle liderliğimizi pekiştirmemiz son derece güzeldi. 3-4 Eylül’de yapılacak olan ve sürprizlerimizle yer alacağımız Eskişehir Rallisine tüm ralliseverleri bekliyoruz. ” dedi.



Bee Danışmanlık

© Copyright 2003 - 2011 Burak Çukurova