Haberler

Bc Vision Motorsport 2018 Sezonunu İtalya da RALLY DELLA ROMAGNA İle Açtı.

2017 Türkiye Ralli Şampiyonasını, Pilotlar, Co-Pilotlar ve Takımlar Şampiyonu olarak bitiren BC Vision Motorsport, 2018 Türkiye Ralli Şampiyonası öncesi İtalya’da katıldığı Rally Della Romagna’da başarılı sonuçlar elde ederek Türkiye’yi başarıyla temsil etti ve sezon öncesi araçlarını test etmiş oldu.
7-8 Nisan 2018 ‘de yapılan Rally Della Romagna’ya 3 ekiple katılan Burak Çukurova-Burak Koçoğlu ikilisi ile Skoda Fabia R5, Dağhan Ünlüdoğan-Burak Akçay ve Yıldıray Demircioğlu-Aras Dinçer ikilisi ile Renault Clio S1600 ile yarıştılar.
İlk gün sembolik startle başlayan asfalt yarışta toplam 7 etap koşuldu. İlk kez deneyimledikleri etaplarda, daha önce defalarca yarışan ekiplere karşı mücadele veren ekiplerimizden Burak Çukurova – Burak Koçoğlu Genel Klasman 3.sü olarak yarışı tamamlarken, Dağhan Ünlüdoğan-Burak Akçay Genel Klasman 9.su ve S1600 1.si olarak, Yıldıray Demircioğlu-Aras Dinçer Genel Klasman 24.sü olarak tamamladı. Ekiplerimizi tebrik, desteğini esirgemeyen tüm ralliseverlere teşekkür ediyoruz.
Bc Vision Motorsport olarak Tüm Ralliseverleri heyecanlandıracak gelişmelerimizle, 2018 Türkiye Ralli Şampiyonasının ilk yarışı olan Eskişehir’e 5-6 Mayıs’ta herkesi bekliyoruz.


Bee Danışmanlık

© Copyright 2003 - 2011 Burak Çukurova