Haberler

HEDEF TEKRAR ÅžAMPÄ°YONLUK

BTA_4497

BC VISION MOTORSPORT, 2019 Türkiye Ralli Şampiyonasında her zaman olduğu gibi Takımlar , Pilotlar ve Copilotlar Şampiyonluğu hedefiyle start alıyor.

Takımımıza bu sene katılan DENİZ FAHRİ-BAHADIR GÜCENMEZ, BORA MANYERA-CEM ÇERKEZ  Skoda Fabia R5 ile yarışarak podyum ve şampiyonluk için mücadele edecekler. Bir diğer güçlü ekibimiz İSMET TOKTAŞ-SEDAT BOSTANCI Mitsubishi Lancer Evo IV ile Sınıf 4 Birinciliği için yarışacaklar.

Son 2 sezonun Türkiye Ralli Pilotlar ve Copilotlar Şampiyonu ekibimiz BURAK ÇUKUROVA-VEDAT BOSTANCI bu sezonda Skoda Fabia R5 ile sezonu takip edecekler ve şampiyonluğun en büyük adaylarından olacaklar.

Uzun Yıllardır Sponsorumuz olan Skoda Türkiye, İbis Hotels, Fener Nakliyat Oto Stil Dergi’ye ve bu sene bize destek olan yeni sponsorumuz Petlas’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca tüm yarışlarda fotoğraflarımızı ve incarlarımızı çeken Ralli Video ve Best Time Ajansa’da emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Takım sponsorlarımız Rocks Hotel Girne, Nestle Kitkat ve AES’in varlığı 2019 yılında takımımıza güç katacak.

10-11 Nisan’da İzmir’de, 11 kere italya Şampiyonu olmuş Paolo Andreucci ve Anna Andreussi’nin katılımıyla yapacağımız 2 günlük sezon testiyle sezona özel bir başlangıç yapmak hedefindeyiz. 13-14 Ege Rallisi ile start vereceğimiz Türkiye Ralli Şampiyonası Organizasyonunda emeği geçecek olan Tosfed Yönetimi ve çalışanları, İlgili Kulüp ve görevlileri, Hakem, Gözcü, Gözetmen ve görev alacak tüm dostlarımıza keyifli, kazasız belasız bir sezon diliyoruz.

Tüm ralliseverleri bu müthiş atmosferi yaşamak için Ege Rallisi’ne ve servis alanımıza bekliyoruz.

#tutkumuztekamacımıztek

BC Vision Motorsport starts to the Turkish Rally Championship with important targets. First target is to be 2019 Teams Champion, then to be 2019 Turkish Rally Pilot and Co-Pilot Champion.

In 2019 we are really strong with big transfers DENİZ FAHRİ-BAHADIR GÜCENMEZ, BORA MANYERA-CEM ÇERKEZ, İSMET TOKTAŞ-SEDAT BOSTANCI.

DENİZ FAHRİ-BAHADIR GÜCENMEZ and BORA MANYERA-CEM ÇERKEZ will drive Skoda Fabia R5 to be Turkish Champion and İSMET TOKTAŞ-SEDAT BOSTANCI will drive Mitsubishi Evo 9 to be Turkish Class 4 Champion.

Last two years Turkish Champions BURAK ÇUKUROVA-VEDAT BOSTANCI will be in competition with Skoda fabia R5 to be 3.Turkish rally Champion in a row.

We are really pleased to continue with sponsors Skoda Türkiye, İbis Hotels, Petlas, Fener Nakliyat, OtoStil Dergi and we are very happy to work with Rocks Hotel Girne, Nestle Kitkat, AES.

After 7 years we had very big and familiar co-operation with Topp Cars and also in 2019 we will improve our co-operation in 10-11 April, we will start to the season with a big test with participation of Mr. Paolo Andreucci and Mrs.Anna Andreussi.

So we thank you to all Tosfed members, all race clubs, to all marshalls, all our supporters for 2019.

#ourpassionisouronlygoal



Bee Danışmanlık

© Copyright 2003 - 2011 Burak Çukurova