Haberler

Skoda Fabia R5 ve BC Vision Motorsport 2017 Sezonunu Zirvede Tamamladı

IMG_3346

2017 Türkiye Ralli Şampiyonası‘nda Skoda’nın desteğiyle 2 Fabia R5 ile yarışan BC Vision Motorsport, Kocaeli Rallisi’ni de zirvede tamamladı. Sezon bitimine bir yarış kala şampiyonluğunu garantileyen takım, yüksek performansını son yarışta da devam ettirdi.

96 kilometresi özel etap olmak üzere toplamda 290 kilometrelik zorlu rallide, 58 otomobil mücadele etti. 7. yarışın kazananı da bir kez daha Burak Çukurova-Vedat Bostancı ikilisi oldu.

2017 Türkiye Ralli Şampiyonasında Pilotlar ve Co-Pilotlar şampiyonluklarını bir yarış önce ilan eden BC Vision Motorsport, yüksek formunu final rallisinde de göstermeyi başardı.

Yarışın ardından açıklama yapan şampiyon pilot Burak Çukurova, Fabia R5’in sorunsuzluğuna dikkat çekerek, “ Marmaris‘te Türkiye Şampiyonluğumuzu ilan ettikten sonra sezonun son yarışı olan Kocaeli Rallisinde amacımız stressiz bir şekilde yarış kazanmaktı. Bu yarışta da otomobilimiz kuzursuz bir performans sergileyerek uyumumuzu bozmadı ve hedefimize başarıyla ulaşarak 2017 sezonunu hem Pilotlar, hem Co-Pilotlar hem de Takımlar Şampiyonu olarak kapadık“ dedi.

Türkiye Ralli Şampiyonluğunu kazanan Fabia R5, dünya çapında elde ettiği zaferlere bir yerinisi daha eklemiş oldu.



Bee Danışmanlık

© Copyright 2003 - 2011 Burak Çukurova