Haberler

8.Antalya Autoshow 2011 Fuarı

DSC00098

10 Ekim 2011 tarihinde kapılarını açan 8.Antalya Autoshow 2011 Fuarı, bu yıl şampiyon pilot Burak Çukurova’ya da evsahipliği yaptı. Skoda’nın, Antalya Yetkili Satıcı ve Servisi Çağ Otomotiv ile temsil edildiği fuar kapsamında düzenlenen etkinlikte Çukurova, Antalya basını ile biraraya geldi ve fuarın ilk günü basın mensuplarıyla Skoda Fabia RS ile test sürüşü gerçekleştirdi. Fuar alanındaki pistte yapılan test sürüşü sırasında Çukurova, basın mensuplarının merak ettikleri soruları da cevaplandırdı ve Fabia RS hakkında bilgi verme fırsatı da buldu.

Motorsporlarının yurt genelinde sevdirilmesi ve yaygınlaştırılması için bu tür aktivitelerin büyük önem taşıdığını belirten Çukurova, Gaziantep’in ardından yine böyle büyük bir organizasyonda Antalyalı motorsporları tutkunları ile biraraya gelmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Çukurova ve basın mensuplarının test sürüşü gerçekleştirdikleri Fabia RS, Skoda’nın uzun yıllar sonucu motor sporlarında edindiği tecrübelerini, günlük hayata yansıtan modeli olarak dikkat çekiyor. Sporcu ruhunu asfalta taşıyan Fabia RS, Fabia S2000 ile aynı genleri taşıyan bir otomobil.

2002 Türkiye Ralli F2 Şampiyonu ve son 2 sezonun Türkiye Ralli Şampiyonası İkincisi Çukurova, Türkiye Ralli Şampiyonası’na bu sene kendini bir çok uluslararası yarışta kanıtlayan Fabia S2000 ile katılıyor. Çukurova ilk 5 yarışta kazandığı başarılar ile yarışmalara heyecan getiriyor.

Toplam 7 yarıştan oluÅŸan 2011 Türkiye Ralli Åžampiyonası’nın ilk yarışı olan Ege Rallisi‘ni zaferle sonuçlandırarak 1.cilik kürsüsünde yer alan Çukurova, sezonun diÄŸer yarışları arasında yer alan Ä°stanbul/Viaport ve Kocaeli Rallilerinde de 3.üncü EskiÅŸehir Rallisi’nde ise ikinci olarak kürsüdeki yerini almayı baÅŸardı. Türkiye Rallisi’nin kalan Bursa ve Antalya yarışlarında da Skoda Fabia S2000 ile parkurlardaki yerini alacak olan Çukurova, yeni zaferlerle birlikte Türkiye ÅŸampiyonasını zirvede tamamlamak istiyor.



Bee Danışmanlık

© Copyright 2003 - 2011 Burak Çukurova