Haberler

Sıra Eskişehir Rallisi’nde…

burak_cukurova

Başarılı pilot Burak Çukurova, Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından 01-02 Ekim 2011 tarihleri arasında organize edilecek olan Eskişehir Rallisi’nde Bonus Parkur Racing adına Skoda Fabia S2000 ile yarışacak. Çukurova, bu yıl ilk defa ulusal takvime dahil edilen Eskişehir Rallisi’nde kendisiyle bütünleşen Skoda Fabia S2000 ile galip olmak istiyor.

Geçen yıl ilk kez düzenlenen ve toprak zeminde yapılan ralli, bu yıl 130 km’si özel etap olmak üzere toplam 267 km. asfalt zeminde düzenlenecek. Otomobillerin asfalt performanslarının ortaya çıkacağı rallinin startı ESPARK Alışveriş Merkezi’nden verilirken, finiş de aynı yerde olacak. Eskişehir Rallisi’nde takımların servis alanı olarak Anadolu Üniversitesi 2 Eylül Kampüsü belirlendi.

Yüce Auto Skoda desteği yarışan Burak Çukurova, bugüne kadar katıldığı 114 yarışta 104 finiş gördü. Bonus Parkur Racing adına Skoda Fabia S2000 ile yarışan Çukurova, Skoda’nın, 110 yıllık motor sporlarındaki başarılı geçmişine Eskişehir Rallisi’nde alınacak dereceyi de eklemek istediklerini belirterek “Skoda Fabia S2000’in gerçek gücünü ve yüksek potansiyelini yine gösterecektir. Yüce Auto’nun desteğiyle başarılı olmak istiyoruz . Skoda’mızı tüm yarış severlere seyrettirmek istiyoruz bu yüzden bütün meraklıları Eskişehir’e bekliyoruz, herkes için kazasız belasız güzel bir yarış olsun .” dedi.



Bee Danışmanlık

© Copyright 2003 - 2011 Burak Çukurova