Haberler

Rally Of Turkey / 1.Gün

1271460084

15-18 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen ve aynı zamanda her bir günü Türkiye Ralli Şampiyonası’nın bir yarışı olarak değerlendirilen Dünya Ralli Şampiyonası(WRC)’na dahil Türkiye Rallisi, Perşembe akşamı Sultanahmet Meydanı’ndan verilen seramonik start ile başladı.

43 WRC, 30 Ulusal ve 9 Historic Rally olmak üzere toplam 82 ekibin katıldığı ve canlı yayınlarla baÅŸta TRT olmak üzere Show TV ve NTV Spor gibi birçok ulusal kanaldan ekranlara taşınan bu dev organizasyon, Ä°stanbullu otomobil severlerden büyük ilgi gördü. Özellikle 4000’i aÅŸkın seyircinin nefeslerini tutarak izlediÄŸi ve TRT´den canlı olarak yayınlanan Kadıköy´deki Seyirci Özel Etabı heyecanı en üst seviyeye taşıdı…

Bu sezon Garanti Bonus ana sponsorluğunda yenilenen kimliği ile 3 yeni ekiple sezona start veren Bonus Parkur Racing takımı da iyi bir başlangıç yaparak takımlar birinciliği için çok değerli puanları hanesine yazdırmayı başardı. Kara-Ayan ekibi ulusal klasmanda en iyi zaman ile başladıkları rallinin ilk günü, 3.özel etap Bozgoca-1’de yoldan çıkarak zaman kaybetti ve diğer etaplarda puan hedefi ile temposunu koruyarak günü tamamladı. Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı olarak değerlendirilen ilk gün sonunda Fatih Kara-Bilge Ayan ekibi ikinci sırada finiş gördü. Takımın tecrübeli ekibi Ercan Kazaz-Özden Yılmaz da, günü üçüncü sırada tamamlarken, takımın Super 2000 ekibi Burak Çukurova-Aykan Alakoç, sensör arızası nedeni ile sürdürdüğü günü tamamlayamadı.



Bee Danışmanlık

© Copyright 2003 - 2011 Burak Çukurova