Haberler

Burak Çukurova-Vedat Bostancı, 2017 Sezonunun 4. ve İlk Toprak Rallisi Olan 42.Yeşil Bursa Rallisini Kazandı

admin-ajaxaaaa

BC Vision Motorsport 22-23 Temmuz ‘da yapılan Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 4. yarışı olan 42.Yeşil Bursa Rallisi’nde hem Pilotlar hem Takımlar Şampiyonasındaki liderliğini korudu.
Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk toprak Rallisi olan 22-23 Temmuz’da Bursa’da yapılan 42.Yeşil Bursa Rallisi’ni kazanarak önemli puanlar Pilotlarda ve Takımlarda liderliğini devam ettiren BC Vision Motorsport , Skoda, Intercity Istanbul Park, Punto Restaurant, Saygılı Rulman, İbis Otel, Fener Nakliyat ve Oto Stil dergi Sponsorluğunda katıldı. BC Vision Motorsport adına Skoda Fabia R5 ile Burak Çukurova-Vedat Bostancı ikilisi Genel Klasman 1.si, Sınıf 2 birincisi ve Powerstage 1.si olarak yarışı tamamladı. Uğur Soylu-Aras Dinçer ikilisi Genel Klasman 3., Sınıf 2 üçüncüsü ve Powerstage 2.si olarak, Peugeot 208 R2 ile Ahmet Burkay-Burak Akçay ikilisi Genel Klasman 6., Sınıf 4 ikincisi ve Mıtsubıshı Evo 9 ile Erkan Güral-Burak Koçoğlu ikilisi Genel Klasman 11 ve Grup N 4.sü olarak Yeşil Bursa Rallisini tamamladılar. Ayrıca ilk toprak Rallisini yapan Eren Burkay ve deneyimli Co-Pilotu Bora Arabacı bu zorlu mücadelede yarışı başarıyla tamamlayarak Gençler 1.si oldular.
BC Vision Motorsport Takım Direktörü Burak Çukurova “Böyle zorlu geçen bir mücadeleyi kazanmış olmaktan çok mutluyuz. Skoda’nın gücünü bir kez daha kanıtlamış olduk. Takım olarak aldığımız puanlarla da Şampiyona’daki Liderliğimizde farkı biraz daha açtık. Tüm takım arkadaşlarımı bir kez daha tebrik ediyorum. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sponsorlarımız Skoda, Intercity Istanbul Park, Punto Restaurant, İbis Otelleri, Saygılı Rulman, Fener Nakliyat ve OtoStil Dergi’ye desteklerinden dolayı teşekkür ederim.“ dedi.



Bee Danışmanlık

© Copyright 2003 - 2011 Burak Çukurova